Indeling

 

In het vakantieverblijf bevinden zich twee vakantiebungalows (nummer 15 en 17) en een appartement. Deze drie vakantieverblijven zijn geschikt voor 4-6 personen. De woningen hebben drie slaapkamers en het appartement een slaapkamer voor de ouders en een kamer met een eenpersoonsbed.

 

De accommodatie is helemaal gerenoveerd en van alle gemakken voorzien om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. En het unieke van de drie accommodaties Zin (appartement), Zon (nummer 15) en Zee (nummer 17) is dat ze onderling ook zijn te koppelen. Dus wanneer u met twee gezinnen bent, of samen met opa en oma, of een hele familie of vriendengroep, alle combinaties zijn mogelijk. Ook wanneer u meer ruimte wenst dan gebruikelijk in een Zeeuwse vakantiewoning, neemt u gewoon het appartement erbij. Ook leuk voor oudere kinderen om toch samen op vakantie te gaan en tegelijkertijd een eigen plekkie te hebben.

 

Voor 4-6 personen kiest u voor Zon of Zee. Voor maximaal 9 personen is een combinatie van Zin en Zon of Zin en Zee de juiste keuze. En voor groepen van 12 tot maximaal 15 personen huurt u de gehele accommodatie met drie wooneenheden: Zin, Zon en Zee dus.

Kijk voor een volledig overzicht
van de binnenkant van
de huisjes even hier >>