Activiteiten

 

Maar waarom een uur gaan rijden wanneer u direct aan zee bij Domburg een balletje kunt slaan op de golfbaan. Of (kite) surfen en zeilen op de Noordzee. Of nog dichterbij huis, lekker lunchen bij een van de vele leuke strandtenten, een terras in Dishoek of Zoutelande of aan de unieke boulevard in Vlissingen. Shoppen kan natuurlijk ook in Vlissingen, Middelburg of Domburg. Of ook heel leuk, met het fiets-voetveer naar Knokke of lekker eten in Sluis.

 

Voor liefhebbers van paardrijden is er om de hoek een mooie manage (manegedezwaanhoek.nl) waar het mogelijk is om buitenritten of (helemaal uniek) strandritten te boeken.

Er is zoveel meer te doen met de kinderen. Het Arsenaal in Vlissingen met het piratenpark en zeeacquarium of de reptielenzoo. Maar ook het Deltapark Neeltje Jans en het attractiepark Mini Mundi in Middelburg zijn een bezoek waard. Overal in de buurt zijn speeltuinen, een kinderkermis en een speelcircus. De omgeving is een echt kinderparadijs, dat begint natuurlijk op het strand en eindigt in het nabijgelegen pannenkoekenrestaurant.